Nous menús escolars sostenibles

Dins el marc de l’emergència climàtica l’Ajuntament i l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) han impulsat una iniciativa per reduir la carn vermella i augmentar la proteïna vegetal als menús dels menjadors amb l’objectiu de promoure una alimentació més sostenible i saludable als centres educatius.

Com diu l’article que adjuntem a continuació, s’estima que amb la reducció de la proteïna animal dels menús escolars a tres dies per setmana respecte a la seva presència actual es pot aconseguir una reducció del 23% en les emissions de gasos d’efecte hivernacle associades a la producció d’aquests menús:

https://www.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/escoles-sostenibles/bulleti/571/sis-centres-de-la-xarxa-pioners-en-els-nous-menus-escolars

Dit això, com podeu veure en el menú de març a l’escola ja hem reduït la quantitat de carn vermella:

MENU RAMBLETA- MARÇ 2020

I recordeu: les petites accions fan possible els grans canvis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>