Marató per l’emergència climàtica

Els reptes ens agraden i és per això que aquest any hem decidit participar a la “Marató per l’emergència climàtica”. Fa temps que pensem que les nostres accions tenen un impacte directe sobre el canvi climàtic i amb la voluntat de reduir la nostra petjada hem decidit actuar reduint el nostre consum d’aigua, electricitat i gas. 

I com ho aconseguirem? Doncs de dues maneres: duent a terme petites accions pensades de manera col·lectiva a les rotllanes pels nostres alumnes, i per una altra banda els nostres delegats verds prendran nota de la lectura dels comptadors d’aigua, gas i electricitat cada divendres fins que acabi el mes de febrer. Aquest pla d’acció dissenyat pels nens i nenes es veurà reflexat en les lectures dels comptadors, de manera que podrem comprovar exactament quin ha sigut el nostre estalvi. 

Aquest estalvi que generem entre totes les entitats que participem es traduirà en una quantitat de diners que es destinarà al projecte de creació d’horts socials en cobertes municipals, gestionats per una entitat sense afany de lucre. 

Ja hem començat a treballar per dur endavant la Marató. Dijous passat l’equip de mestres i els delegats verds ens vàrem reunir amb les persones que gestionen aquest projecte i ens van explicar en què consisteix la marató, i els divendres els nostres delegats verds ja van prendre nota de les lectures dels contadors. A partir d’ara i fins a l’últim divendres de febrer llegiran els contadors de llum, aigua i gas de l’escola per veure si les nostres accions tenen el resultat que desitgem.

Us deixem un enllaç sobre la Marató per si us interessa saber alguna cosa més. http://energia.barcelona/ca/que-es-la-marato-demergencia-climatica

I recordeu: les petites accions produeixen els grans canvis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>