Els i les trementinaires màgiques coneixen a l’Enric March, expert en el Rec Comtal!

Ahir vam gaudir d’una agradable visita de l’Enric March, historiador i professor que ha investigat i recollit informació sobre el Rec Comtal, el qual estem investigant els i les de 5è amb el projecte Patrimonia’m.

Per agrair-li el seu temps amb nosaltres li vam regalar un recull de poemes inspirats en el Rec pel fet de compartir la seva saviesa amb nosaltres.

Aquests poemes han passat a formar part de la documentació recollida sobre el Rec Comtal!

Si cliqueu a la imatge podreu llegir els poemes dels nois i noies de cinquè!

1 comentari

 1. Enric H. March

  Estimats i estimades Trementinaires, vull felicitar-vos un cop més per la feina, dedicació i esforç que heu dedicat al treball sobre el Rec Comtal, i vull agrair-vos especialment el recull de poesies que em vau regalar, que no només passarà a formar part de la documentació del Rec, sinó que guardaré personalment com un tresor.
  Lamento no haver-me pogut quedar a la vostra intervenció en el Patrimonia’m de la Fabra i Coats, però he vist el magnífic vídeo que vau preparar conjuntament amb la Núria, a qui també cal felicitar per la iniciativa i pel treball que fa amb vosaltres.
  Espero que ben aviat puguem gaudir d’una nova estona per trobar-nos abans no acabeu el curs.

  Una abraçada molt forta, Trementinaires!

  Enric H. March

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>