Les nenes i els nens de primària fan debat sobre els resultats de les enquestes del pla de convivència!

Les i els nens de primària de l’escola s’han juntat en equips aquestes setmanes per debatir i proposar solucions a les qüestions relatives a la convivència de les persones en el nostre centre. Després de portar a terme unes enquestes per avaluar la situació, s’ha decidit posar en comú els resultats i proposar solucions tots plegats,

Amb això volem una millora convivencial per viure millors junts,

Who is who? Look for the correct picture!

Who is who? Listen the audio!

Entrega de carnets als nens i les nenes de 6è per participar durant 3 cursos al projecte Patrimonia’m!

Aquesta passada setmana, les nenes i els nens de sisè van fer el tancament del projecte patrimonia’m, que porten des de 4t realitzant amb l’apadrinament del aqüeducte del barri, el rec comtal i el castell de torre baró. Hem tingut la sort de comptar en aquest acte de clausura  amb la presència de l’Antonio Gómez, veí del barri.

Gràcies a ell com a font oral hem pogut començar una gran recerca.

Moltes gràcies per aquesta oportunitat! 

5è visita el monestir de pedralbes

Les i els investigadors de les Bermudes han visitat el monestir de Pedralbes, monument de Barcelona construït a la època medieval que han estat treballant al llarg del projecte Patrimonia’m! Tota una experiència al transportar-se a l’edat mitjana i gaudir d’aquest monument d’arquitectura gòtica.

Ací teniu un tastet de la jornada!

Els mariners i marineres visiten l’AEMET!

Les i els nens de 3r de primària han visitat l’AEMET, l’agència estatal de meteorologia, on han pogut seguir aprenent del seu projecte del temps i el clima i veure una estació meteorològica ben complerta.

Aquí els teniu gaudint de l’experiència,