L’alcaldessa de Barcelona ens té preparada una missió!

Aquest és un missatge pels nens i nenes de Barcelona! 👧🏻

Sé que aquestes setmanes són complicades per vosaltres, però us necessitem per fer una cosa molt important: escriure un diari col·lectiu del que està passant a Barcelona, de com ho esteu vivint, de com us sentiu. Què és el que més trobeu a faltar? Parleu amb els vostres amics? A què dediqueu el temps? Animeu-vos a enviar els vostres dibuixos, fotos i escrits a estimatdiari.barcelona. També podeu dibuixar directament a la pàgina web!

Esperem amb moltes ganes la vostra imaginació. #EstimatDiariBCN

Animeu-vos Moreres!

Escrivim cartes amb cor!

Envieu dibuixos, poemes, vídeos, cartes als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha ingressades en els nostres hospitals i per a tot el nostre increïble personal sanitari. Ens agradaria que tothom escrigui una carta, fent una petita / gran aportació per fer més suportable aquesta situació que estan vivint.

Fem-ho possible! Necessitem la vostra ajuda!

Envieu les cartes a: confinament@escolamestremorera.cat, noesteusols@clinic.cat, missatgesquecuren@santpau.cat i cartesquecuren@hospitaldelmar.cat 

Recomanació de programes!

Donada la situació extraordinària que estem vivint, us recomanem la visualització de diversos programes interessants, al seu títol us deixem l’enllaç als vídeos de cada programa:

El noticiari infantil InfoK del Super3. El donaran també al matí aquestes setmanes.

El programa d’experiments i ciència Dinàmiks del super3. Ple d’experiments interessants, alguns fins i tot els podeu provar a casa.

El programa científic Quèquicom de la tv3 on transporten la ciència a la vida quotidiana. Podeu triar entre tots els capítols disponibles les temàtiques que més us interessen.

El programa Manduka del Super3 on aprendreu a cuinar com uns veritables chefs professionals, així podreu ajudar a casa aquests dies.

El programa Fish&Chips del Super3 on dues escoles han de superar les proves del programa. I tu, les podries superar? Haurem d’entrenar-nos a casa!

 

Un poquet de música sempre va bé!

Perquè la vida ve com ve…us fem arribar aquesta cançò creada en un dia d’estricte confinament amb les idees de nenes i nens que s’han quedat a casa…

I per què pugueu seguir escoltant música que us transporti a l’escola aquí us deixem les llistes de l’escola:

Llista de reproducció “Escola Mestre Morera

Llista de reproducció “Cançons per primària

Llista de reproducció “Cançons d’infantil

Commemorem el 8 de març, dia internacional de la dona!

Com a homenatge pel dia internacional de la dona, i com que treballem la coeducació com un eix vertebrador de l’escola, l’alumnat del Morera va preparar la performance de la cançó “Oceanes”, de la Clara Peya i van penjar cartells reivindicatius per la societat que volem, feminista i sostenible.

Cliqueu per veure imatges de la tarda,

3r visita el Castell de Montsoriu!

Les detectives de l’Amazones, a l’última sortida a la casa de l’aire, van tindre la gran sort de poder visitar el castell de Montsoriu. Considerada una de les fortaleses gòtiques més imponents de la província de Girona i que ens permet evocar com era la vida en un dels grans castells de l’edat mitjana.

Aquí us deixem unes imatges de la jornada precioses,

Àudios anglès pel projecte de la Unesco!

Bon dia,

us afegeixo aquí els audios i les frases per poder escoltar com es pronuncien:

WATER IS LIFE

WATER IS THE ORIGIN OF LIFE

WOMEN ARE LIFE

WOMEN ARE THE ORIGIN OF LIFE