Estem molt content@s per rebre aquest 1r Premi. Volem agraïr tota la feina, la il·lusió i l’entrega de l’equip de mestres, d’infants, de l’AMPA, de l’Ajuntament de Soses, del CRP de Lleida, del Museu de Lleida, de la UdL . També de la confiança i el recolzament de les famílies i de les persones, escoles i institucions que ens han acompanyat i ens obert les portes per avançar junts en aquest camí de millora i d’innovació de la nostra pràctica educativa.

Felicitats a tota la Comunitat!

Participem en la Jornada anual 360!

Ahir l’escola va participar en La Jornada Anual d’Educació 360 del 2020, on es va reflexionar sobre com els ecosistemes educatius locals poden fer que l’educació sigui una veritable palanca de canvi i de millora per l’equitat.
A més a més la Mercè Roca, la nostra… Llegeix més»

Participem a la Jornada Construïm comunitat amb mirada 360! (30.11.19, Agramunt)

El passat 30 de novembre a Agramunt es va celebrar la Jornada “Construïm comunitat amb mirada 360” i l’Escola Jaume Miret hi vam participar per explicar el nostre Projecte: Fem Escola. Descobrim Gebut.
Us adjuntem les notes de premsa i imatges de la Jornada.
https://www.radiosio.cat/noticia/28423-la-xarxa-deducacio-360-insta-als-ajuntaments-a-ser-impulsors-daquest-nou-model-educatiu

https://www.comarquesdeponent.com/urgell/agramunt-difon-experiencies-per-promoure-leducacio-a-temps-complet/

Llegeix més»