Xerrada sobre els sentits a 6è

Avui 26 de setembre ens ha visitat a l’escola la Maria Petit, acompanyada del seu gos pigall, en Tàvish per explicar-nos, als grups de 6è com és el dia a dia d’una persona amb discapacitat visual.

El fet que aquest trimestre haguem començat ha treballar diferents aspectes sobre el cos humà (els òrgans dels sentits, el sistema nerviós, els moviments, l’aparell locomotor, les lesions i els hàbits saludables) ha fet que ens plantegéssim una sèrie de preguntes que ens han dut a terme a voler saber molt més sobre  el tema de la ceguesa.

L’exposició que ens ha fet ha estat molt complerta i entenedora, en tot moment hem estat interessats i motivats per saber-ne més. Tots els dubtes i preguntes que teníem s’han resolt ràpidament d’una manera molt participativa i propera.

Compartir les seves vivències ha fet que aprenguem un munt sobre el món de la discapacitat visual en la societat en la que vivim i de la superació personal.

 

 

Moltes gràcies per visitar-nos Maria!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>