Sortim a l’INFO K! (TV3)

Aquest any els nens i nenes de 5è veiem cada matí l’Info K, el programa informatiu del Super3 adreçat al públic més jove i que presenta la Laia Servera.

Veure el programa ens permet estar al dia de totes les notícies i descobriments que succeeixen al món. Prenem apunts en una llibreta i fem debats molt rics sobre els temes rellevants que sorgeixen.

En un dels programes recents es va proposar que els nens i nenes participessin en un Challenge, que vol dir repte en anglès.

Aquest nou repte s’està fent viral a les xarxes socials i consisteix a recollir deixalles que hi ha a la natura, i fer-ne una foto abans i després. L’Info K animava a participar en el k-Challenge, netejant una platja, un bosc o, fins i tot, la nostra habitació.

A la classe de 5è A ens va semblar una gran iniciativa per protegir el medi ambient, i ens vam llençar a netejar i ordenar la nostra aula.

Vam gravar l’abans i el després de la nostra classe i vam animar a tots els Infokaires a que enviessin vídeos d’aquest k-Challenge, finalment, vam enviar el vídeo al programa de l’Info K.

La nostra sorpresa ha sigut que en el programa del dimecres 10 d’abril hem sortit a l’Info K! Els hi ha encantat la nostra iniciativa i hem pogut veure el recull d’altres nens i nenes que també han participat enviant les seves imatges.

Us animem a tots a veure el vídeo (minut 8:30) que el trobareu en el següent enllaç, però sobretot us animem a fer créixer aquesta iniciativa per tenir cura del nostre planeta.

5è A.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>