Psicomotricitat

A educació infantil donem molta importància al desenvolupament motriu dels nens i les nenes.
Cada setmana tots els nens i nens d’infantil en grups de 15 alumnes com a màxim, van a l’espai dedicat a fer psicomotricitat amb l’especialista.

Comencem a partir d’unes rutines, per preparar-se es canvien les sabates i es posen mitjons antilliscants. Els expliquem com trobaran la sala, quines caracteristíques té el material que els presentem.
Els recordem que poden jugar com vulguin, però que han de vigilar de no fer-se mal. Un cop ja tenen tota la informació, repetim tots junts unes paraules màgiques.

Ja poden anar a jugar de forma lliure amb tot el material.

Al cap d’uns 3/4 d’hora posem música que ens acompanyarà mentre recollim el material. Després fem una estona de relaxació conjunta. I acabem tornant-nos a calçar.

A més els que ho desitgin, o considerem que els pot ajudar, un cop a la setmana poden venir a la tarda amb els pares o les mares a fer psicomotricitat en família. Espai en el que reproduïm la mateixa estructura, però acompanyats d’algú de la família que els guiarà

En aquestes imatges podeu veure com treballem.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>