Per la no discriminació LGTBI

Sigues qui vulguis, estima qui vulguis!

La Baixeras vol afegir-se a la reivindicació del 17 de maig, dia que es reivindica la lluita contra la violència i la discriminació LGTBI, i eradicar la LGTBI fòbia per això compartim amb vosaltres, famílies i alumnat alguns curtmetratges per tal que podeu pensar i reflexionar una mica. Aprofitem per recordar-vos que l’escola forma part del projecte Escoles per la igualtat i la diversitat. Ja fa dos anys que l’alumnat i el claustre participem de formació en aquest aspecte i apostem per fer l’escola Baixeras un espai on tothom pugui trobar acompanyament i referents de diversitat durant aquest procés tan important que és el creixement i la construcció de la identitat pròpia.

Us deixem el link de l’acte reivindicatiu virtual que proposa l’Ajuntament de Barcelona.https://ajuntament.barcelona.cat/lgtbi/ca/noticia/commemorem-el-dia-internacional-contra-llgtbi-fobia-amb-musiques-vs-lgtbi-fobia_949409

INFANTIL i CICLE INICIAL. Vull portar arracades. Una mà de contes ens fa aquesta proposta per a treballar el dret a ser com vulguem.

CICLE INICIAL i CICLE MITJÀ. El vestido nuevo. Un nen és feliç quan arriba Carnestoltes perquè així es pot vestir lliurement com vol. Tot i això a l’escola no ho veuen com ell.

CICLE MITJÀ i CICLE SUPERIOR. La Peque. Una nena es va trobant amb situacions que qüestionen els estereotips de gènere. Curt animat.

PER A TOTS ELS CURSOS. Latidos del corazón. Un noi estima a un altre i no sap ben bé com fer-li saber. Es posa molt nerviós perquè dubta que a ell li agradi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>