DEL CAMP AL PLAT

Ehhh, com va tot??? Jo estic molt contenta de veure que tots esteu a casa súper animats. Cada dia miro els nous articles i m’encanta saber de tots. Us trobo molttttt a faltar!!!

Avui us passo una recepta d’ametlles garrapinyades. Us animeu? Jo les he trencat,ara que tinc temps, però es poden comprar trencades i naturals.

Jo poso: 1 vas d’ametlles, un vas de sucre i un vas d’aigua a parts iguals. Fàcil, no?

Ho poso tot a la paella junt i a remenar, procureu que no es cremin o s’enganxin. Les treieu, deixeu que es refredin i a menjar!!!

Ahh, la paella i la cullera les deixeu amb aigua a estovar i fregar quan estigui tot el sucre desenganxat.

En un minut desapareixeran, us ho asseguro!  Això passa a casa meva.

Si us animeu, envieu les fotos!!!

Una forta abraçada virtual!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>