Audició musical a l’Amistat

Ahir dimarts, 5 de març, els nens i nenes de primer vam anar al teatre de l’Amistat de Mollerussa a veure i sentir en directe una audició musical.

La jove orquestra de Mollerussa ens va presentar i ensenyar com són i com sonen els diferents instruments que componen una orquestra: contrabaixos, violoncels, violes i violins; els clarinets, les flautes travesseres, el saxòfon i la caixa com a instruments de percussió, entre altres.

També ens van explicar com s’organitza una orquestra i quin és el paper súper important del seu director; com treballen els músics i com assagen tots junts.

Finalment ens van interpretar fragments d’obres conegudes i altres no tant conegudes, amb les quals vam gaudir molt i fins i tot en algunes els vam acompanyar picant de mans. Va ser un concert molt entretingut i amb el què vam aprendre moltíssimes coses noves sobre l’orquestra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>