Nens i nenes de l’escola, va per vosaltres!

Hem acabat el curs 2019/20 d’una manera molt estranya… A les mestres ens ha quedat molta enyorança i us hem volgut preparar aquest regal.

Cadascun i cadascuna de vosaltres sou molt especials per nosaltres, esperem que no deixeu mai de somriure!!! ??

Rebeu una abraçada i un petó molt, molt, molt GRAN, de totes les mestres d’aquest curs ??

La música de les nostres vides

Els i les alumnes d’educació primària, com a activat d’expressió artística musical hem fet la següent activitat.

Havíem de pensar una cançó que ens agradés i fos significativa per a nosaltres per algun motiu. En tres diferents murs, un per a cada cicle, hem anat posant cançons de qualsevol època i estil musical que per a nosaltres són importants perquè ens desvetllen alguna emoció i/o sentiment i que per tant, formen part del que podríem dir les BSO (Bandes Sonores Originals) de les nostres vides.

Aquí en podeu veure el resultat. Han quedat uns murs molt bonics i plens de missatges diferents, diversos i únics, tal i com som tots i cada un de nosaltres.

La música de les nostres vides – Cicle Inicial

La música de les nostres vides – Cicle Mitjà

La música de les nostres vides – Cicle Superior

La música forma part de nosaltres i n’és una part essencial, ja que connecta amb la part més emocional i emotiva del nostre interior. Esperem que us agradi i que la música us acompanyi en tot allò que feu i viviu!

 

El Joc de 4t!

EL JOC DE 4T!

Per acabar el curs d’una manera lúdica i emocionant l’alumnat de 4t ha creat el seu propi joc: el joc de 4t!

En una de les tasques anteriors, cadascú es va haver d’inventar o proposar dos reptes diferents, un de llengua i un de matemàtiques. Tot seguit, a partir de totes les activitats plantejades es va elaborar el joc col·lectiu de la classe amb una gran varietat d’idees i propostes: jeroglífics, àudios, endevinalles textuals i visuals, enigmes matemàtics, embarbussaments, vídeos, jocs de lògica, de formes, d’observació… i al llarg d’aquesta setmana, tots els nens i nenes hi poden anar jugant amb l’objectiu de resoldre tots els reptes compartits amb curiositat i molt d’enginy.

Si també hi voleu jugar i passar una estona ben divertida feu clic al següent enllaç i gaudiu-ne!

Per iniciar-lo, aneu a obre amb presentacions de google i a continuació, inicia la presentació. D’aquesta manera us assegureu que sonin tots els àudios i vídeos.

https://drive.google.com/file/d/10LdkyOCoL9ic6WVo81YUtbslYikK0imI/view

Aprofitem també per compartir l’enllaç de la 8a i última edició del vídeo recull de fotoconfinament de 4t: Qui és qui?

 

Alumnat de 4t

Els de 4t tenim molt… ART!

Aquests dies de confinament els nens i nenes de 4t, des de casa, segueixen estant molt actius i actives treballant amb les tasques que se’ls hi proposa amb molta creativitat i art!
A continuació, podeu gaudir del resultat d’algunes de les seves produccions i activitats fent “clic” a la imatge i els següents enllaços. No us ho perdeu, l’alumnat està encantat de compartir-ho!

Collage de missatges emocionalment positius · Educació en valors:

Recull 2 de fotos de confinament setmanal:

https://www.youtube.com/watch?v=GAPuerjdgdY

Recull 3 de fotos de confinament setmanal:

https://www.youtube.com/watch?v=7VbB1zZ2QH8

SEGUIM ENDAVANT!

Alumnat de 4t

NOU – Preinscripció 2020-2021

Benvolguts/des,
tal i com ja us vam informar, el període de preinscripció per al curs 2020-2021 és del 13 al 22 de maig del 2020, ambdós inclosos.

– El termini per a les sol·licituds telemàtiques és del 13 al 22 de maig.

D’acord amb la normativa del Departament d’Educació, el procediment habitual que heu de seguir és el telemàtic:

  1. Tota la informació actualitzada la podeu trobar a la web: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/

2. La sol·licitud l’heu de fer per via telemàtica a la pàgina web del Departament d’Educació. En emplenar la sol·licitud amb suport informàtic trobareu un espai que cal omplir amb l’identificador de l’alumne/a. Els nens que es preinscriuen a P3 o que són nous en el sistema educatiu de Catalunya encara no en tenen.

3. El nostre codi de centre és el 25001692.

4. Podeu consultar la guia i la documentació necessària al document adjunt:

4. Un cop feta la sol.licitud, cal enviar el resguard, juntament amb tota la documentació requerida (escanejada o amb fotografia) al correu de centre c5001692@xtec.cat

 

– Hi haurà un termini per atendre de manera presencial i excepcional només aquells casos en què no s’ha pogut dur a terme la sol·licitud telemàtica. Per aquests casos, cal demanar cita prèvia mitjançant el correu del centre c5001692@xtec.cat o bé trucant al telèfon 641 850 930 (els dies 13, 14,15 i 18 de maig en horari d’atenció de 10 a 12h).

Podeu consultar la guia, la documentació necessària i les normes per a la presentació presencial al document adjunt:

– En totes les sol·licituds és obligatori facilitar un correu electrònic de la família.

Per qualsevol dubte sobre aquest tema us atendrem al correu de centre de l’escola.

Us adjuntem el tríptic informatiu de les portes obertes:

En aquesta mateixa pàgina web del centre trobareu tota la informació sobre el funcionament i documentació del centre, el nostre Projecte Educatiu i l’Ampa.

Per a qualsevol dubte o informació no dubteu a contactar amb nosaltres.

 

Preinscripcions 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Us informem del nou calendari de preinscripció i matrícula:

  • PREINSCRIPCIÓ: 13 a 22 de maig
  • MATRÍCULA: 13 a 17 de juliol

La preinscripció es realitzarà de manera telemàtica (formulari online i mitjançant el correu electrònic del centre per fer arribar el resguard de la sol·licitud i la resta de documentació). Només en els casos excepcionals, la preinscripció es podrà fer de manera presencial, demanant cita prèvia.

Podeu consultar l’oferta inicial de places per a la preinscripció 2020-2021 en l’enllaç següent:

Mapa escolar de la preinscripció curs 2020/21

 

En breu publicarem tota informació més detallada, us facilitarem l’enllaç a la sol·licitud, la documentació necessària, així com la resta d’indicacions i concrecions.

Per a més informació sobre el procés de preinscripció i matrícula podeu consultar directament la pàgina web del Departament d’Educació.

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Qui és qui…?

Descobriu algunes de les activitats que fan aquests dies de confinament els nens i nenes de 4t a través del vídeo recull de fotos de confinament setmanal creat a partir de les seves pròpies produccions, sensacions i moments especials que han volgut compartir.
Sabrieu endevinar qui és qui? de ben segur que l’alumnat de 4t no en tindrà cap dubte…us animem a jugar una mica clicant al següent enllaç:

Vídeo recull fotos confinament

ENDAVANT!

Recull d’imatges – Alumnat de 4t

Creativitat a casa!

Aquest curs excepcional, els nens i nenes d’educació infantil han hagut de fer les manualitats de Sant Jordi a casa.

Amb material reciclat i molta creativitat, els ha sortit un repertori original i molt bonic! Esperem que tots hagueu gaudit molt!

Cliqueu a la imatge per veure totes les fotografies que hem rebut:

Mares i pares, us agraïm molt la vostra col·laboració i implicació en la tasca! Endavant i salut!

Les mestres d’infantil

Tancament del centre educatiu.

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us recomanem que tingueu actius els canals de comunicació del centre, per anar rebent les informacions i novetats.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

La nostra familia a P3

Durant aquest segon trimestre hem estat treballant la família a la classe dels Cobi de P3.  A partir de les fotos que ens vau fer arribar de la vostra família, els nens i les nenes ens han anat explicant a la resta de companys/es qui era la seva família, incidint en el parentiu i en els noms dels familiars més propers.  Amb aquesta activitat s’han sentit protagonistes per un dia; estaven emocionats i Il·lusionats  quan els tocava explicar la seva família davant la resta de la classe,  tot ensenyant-nos les fotos que havien preparat i enganxat a casa seva. Aquí us deixem el recull de fotos de quan els vostres infants feien les explicacions.  Properament us anirà arribant a casa el llibre de la família que hem preparat aquí a l’escola.  Esperem que en gaudiu!

familia P3

quart torn de tallers a educació infantil

A Educació Infantil ja hem començat un nou torn de tallers!

Aquest cop, passegem per les classes comptant radiadors,anem a l’hort a collir, fem medalles amb  pasta de sal, posem la primavera a les tapes dels àlbums, experimentem amb la llum  i les siluetes o fem un quadre amb molts colors.

Els nens i nenes esperen amb molta il·lusió els dimarts a la tarda.

Si voleu veure un recull de fotos, cliqueu damunt la foto .

4t torn de tallers