Butlletí 17/20-21: 11 de desembre

Marató de TV3

Tal com ja us hem informat anteriorment, es proposa a la comunitat educativa de la nostra escola participar en la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la Covid-19.

La setmana vinent cada infant portarà a casa una felicitació o postal, que serà diferent segons el cicle o el grup, a canvi d’un donatiu lliure i totalment voluntari per part de la família. L’escola recollirà els diners i els enviarà a la Fundació Marató de TV3 per a la lluita contra la Covid-19.

Pel recompte dels diners es convidarà a l’AFA per si algun dels seus membres vol acompanyar-nos en la verificació de la quantitat recaptada, que es durà a terme el divendres 18 de desembre al matí.

Precisament per estar vivint aquesta pandèmia, no podem fer cap acte presencial ni multitudinari. Esperem en futures campanyes poder organitzar berenars, mercats solidaris o d’altres accions participatives i poder comptar amb la presència i col·laboració de les famílies.

Contacte direcció

Els canals de comunicació amb el centre estan establerts en el nostre pla de comunicació. Recordeu que per contactar amb direcció el més recomanable és el correu electrònic i que també estan els telèfons del centre durant la jornada lectiva.

Si alguna família té alguna emergència fora de l’horari d’obertura del centre, que tingui alguna cosa a veure amb l’escola o pugui afectar-la, podeu contactar amb direcció a través del telèfon mòbil, sigui trucant o enviant un missatge de WhatsApp. Especialment si es dóna algun cas de positiu en Covid-19.

        • El número és el 634790946.

Us demanem que no feu servir aquest telèfon per temes que no siguin urgents i importants.

Últim dia

Com sabeu, el dia 21 acaba aquest trimestre i es fa en jornada intensiva. A l’anterior butlletí us vam posar la informació referent al menjador.

Aquest any, atesa la situació, no farem el nostre tradicional concert de Nadal. Els diferents grups estables organitzaran un matí diferent, festiu i de comiat fins al gener.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>