Butlletí 18/20-21: 18 de desembre

Marató de TV3

L’Escola Vicente Ferrer ha recaptat 1098,69 € per a la Marató de TV3 per la Covid 19

Moltes gràcies per les aportacions, passar la barrera dels 1000 € ha estat un gran èxit. Una bona manera d’encarar les festes i aquest 2021 que començarà una mica incert.

Fi de trimestre

Aquest dilluns acaba el primer trimestre d’aquest curs tan diferent. Des de l’equip directiu només podem expressar la nostra alegria per haver pogut mantenir l’escola oberta durant aquests més de tres mesos. Aquesta fita no es podria haver aconseguit sense la gran professionalitat de tot el personal, la col·laboració de les famílies i, sobretot, l’actitud dels nens i nenes del centre.

Donem les gràcies a tothom i ens encoratgem a fer el mateix el segon trimestre!

Últim dia de classe

Com sabeu, el dia 21 acaba aquest trimestre i es fa en jornada intensiva. Al butlletí del 4 de desembre us vam posar la informació referent al menjador.

Aquest any, atesa la situació, no farem el nostre tradicional concert de Nadal. Els diferents grups estables organitzaran un matí diferent, festiu i de comiat fins al gener, en el transcurs del qual escoltarem les 12 campanades que acomiaden el 2020 acadèmic.

Les sortides dels alumnes que no es queden al menjador seran graduals en el mateix format de sempre, de manera que els grups sortiran en el mateix ordre que ho fan ara:

   • La sortida habitual és a les 16.25, ho faran a les 12.55.
   • La sortida habitual és a les 16.30, ho faran a les 13.00.
   • La sortida habitual és a les 16.35, ho faran a les 13.05.

Inici segon trimestre

Tal com us vam informar, el Departament d’Educació ha decidit endarrerir l’inici del segon trimestre al dia 11 de gener, seguint les recomanacions sanitàries.

L’equip directiu i tot el personal del centre volem seguir aquest curs de forma presencial tal com hem fet durant aquest primer trimestre. Pensem que s’ha demostrat que l’escola, que la nostra escola, és un lloc força segur, probablement el més segur després de casa.

En cas de no poder començar de forma presencial, els equips docents dels diferents cicles tenen preparat el material didàctic necessari. A més, tenim previst des de fa mesos com fer un seguiment acurat dels alumnes, concretament, pel que fa a l’etapa de primària (educació obligatòria):

   • Cada infant tindrà una videoconferència diària amb el seu tutor o tutora, en grup reduït (8 alumnes aproximadament), a través del Google Meet.
   • Garantim com a mínim una sessió d’anglès a la setmana.
   • Se seguirà amb la programació, treballant els continguts previstos.
   • Es farà alguna tutoria individual si és necessari, sobretot si s’allargués més dels 10 dies previstos per quarantena.

Dents fortes i sanes

Amb l’objectiu de prevenir la càries dental, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) vol fomentar el raspallat de les dents com un hàbit de la salut bucodental essencial per a la prevenció de la càries i altres malalties de la boca.

Aquest any no es pot fer l’activitat presencial ni la revisió, però sí que es passa o passarà un vídeo formatiu als infants de cicle inicial i se’ls regala un petit estoig amb un raspall i una pasta de dents.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>