Butlletí 29/20-21: 26 de març

Evolució curs

Ja hem arribat a Setmana Santa, portem des de setembre amb l’escola oberta i, tot i algun entrebanc, el curs s’està desenvolupant de forma presencial amb la màxima normalitat possible. Esperem que a la tornada de Setmana tothom estigui bé i puguem encara amb optimisme l’últim trimestre. Ens veiem el dimarts 6 d’abril.

Mona

Com sempre hem fet una Mona de Pasqua col·lectiva per classes aquest any volem fer-la, tot i que hagi de ser adaptada a les circumstàncies. Per això, hem pensat que cadascú pugui fer la seva mona pròpia a la tornada de vacances.

Us demanem que dimarts 6 cada infant porti un dònut individual i si vol alguna coseta per decorar (des de l’escola proporcionarem algun detallet; plomes, ous embolicats…). El fet de porrtar-lo de casa i que sigui individual és per per no córrer riscos innecessaris pel que fa a possibles brots de Covid-19, a més, cada família pot controlar el tema de possibles al·lèrgies. Per altra banda, demanem el mateix per a tothom per no fer diferències entre uns i altres i que tots els infants tinguin una mona de l’escola similar.

Intentarem, com cada festivitat d’aquest curs, que sigui especial i la puguin gaudir com cada any. Si recordeu, la mona del 2020 la vau fer a casa, en ple confinament domiciliari, i ens veu fer arribar fotografies. Amb aqueles fotos de la mona vam fer un mosaic que representava el logo de l’escola.

AFA

A l’anterior Newsletter us vam recordar el mètode per poder pagar la quota de l’AFA, que aquest any és de només 15€. Podeu recuperar la informació clicant aquí.

Colònies cicle superior

Tot i que aquest any no serà possible fer les colònies (esperem fer-les el curs vinent), sí que vam aprovar al consell escolar organitzar-ne unes per als alumnes de cicle superior. Els nois i noies de sisè marxen ja de l’escola i no hem volgut que, el seu últim curs amb nosaltres, es quedessin sense colònies. Tindran la possibilitat de gaudir-ne amb els seus companys i companyes del grup estable.

2 comentaris

  1. Isa Martin

    Tola buenos días, no estoy segura si he pagado la cuota de L’ AFA, podríais confirmarmelo. Soy la mamá de Marc Mansergas del ciclo superior C. Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>