Butlletí 4/20-21: 15 de setembre

Obrim ja tota l’escola

Com sabeu, alguns grups no han pogut venir encara a l’escola a causa de la pandèmia per Covid-19.

A partir de demà, dia 16 de setembre, obrim ja tots els grups de l’escola. Per tant, els infants dels grups corresponents a P4 i P5 ja poden venir. Cada família té un correu electrònic amb el seu grup estable (de ratio inferior a 20) i les hores d’entrada i sortida.

Us recordem que als nens i nenes de P3 els pot acompanyar una persona fins la porta de la classe i també podrà entrar una persona a recollir-los. Per això són els últims en el torn.

 

Canvi en les entrades i sortides a primària

Atesa l’agilitat en les entrades i sortides i la bona resposta de famílies i alumnes, hem decidit fer un canvi en les franges horàries a les entrades i sortides de primària. A partir d’ara les franges seran de 5 minuts. Per tant:

   • Els grups A, que entraven a les 8.50 i a les 14.50, entraran a les 8.55 i a les 14.55. Les sortides les faran a les 12.25 i a les 16.25.
   • Els grups B seguiran entrant i sortint a la mateixa hora, és a dir, a les 9 i a les 15 les entrades i a les 12.30 i les 16.30 les sortides.
   • Els grups C, que entraven a les 9.10 i a les 15.10, entraran a les 9.05 i a les 15.05. Les sortides les faran a les 12.35 i a les 16.35.

Aquesta nova organització començarà demà, 16 de setembre. Les portes seran les mateixes que fins ara.

Beques NEE / Ministeri

Aquest estiu es va publicar la Resolució per la qual es convoquen beques per a l’alumnat amb necessitats educatives específiques “NEE-Educació especial” per al curs 2020/2021 (BOE núm. 214, 08.08.2020).

Aquests ajuts estan dirigits a l’alumnat amb necessitats educatives associades a discapacitat o trastorn greu de la conducta, TDAH o altes capacitats (únicament aquestes casuístiques, no d’altres), acreditades pel certificat de discapacitat o bé per l’EAP.

El termini per portar-les al centre finalitza el divendres 25 de setembre.

Aspectes a tenir en compte:

   • Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament. Si cliqueu en aquest enllaç podeu accedir a una guia per poder-ho fer.
   • La beca ha d’estar gravada amb el nom i cognoms de l’alumne/a sol·licitant (no amb el nom del pare, mare o tutor legal) i que constin tots els membres de la unitat familiar.
   • El correu electrònic de contacte que s’indiqui a la beca ha d’estar actiu i ser revisat periòdicament.
   • L’alumne/a ha de ser titular del compte bancari on vulgui cobrar la beca, excepte en el cas de les beques NEE en que el centre pot ser autoritzat a cobrar-la (i en aquest cas, ha de venir l’apartat de la beca signat per la família).

Si teniu alguna dificultat us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Beques Menjador

Hem donat un sobre amb una carta als nens i nenes de les famílies que han sol·licitat l’ajut del menjador. Si alguna família no l’ha rebut, que ens ho comuniqui.

 

 

 

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>