Vine a conèixer l’Escola Agrària del Pallars i elabora el teu propi fermentat. El dissabte 15 d’abril t’obrim les portes del centre!

Vols estudiar el curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’ que impartim a l’Escola Agrària del Pallars? T’agradaria aprendre a elaborar el teu propi fermentat? El dissabte 15 d’abril t’obrim les portes del centre!

Si et motiva el sector agroalimentari, vine a descobrir de manera pràctica una petita part del contingut del nostre curs mitjançant el taller de fermentats amb verdures locals de temporada que hem organitzat.

La sessió durarà aproximadament 3 hores, depenent del nombre d’assistents:

  • 10:00 h Rebuda dels assistents
  • 10:15 h Presentació del curs ‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’
  • 11:15 h Taller d’elaboració d’un producte fermentat

Què has de fer per inscriure’t?

Omple el següent formulari i reserva la teva plaça

T’esperem amb els braços ben oberts!