Des de l’Escola Agrà ria del Pallars, hem organitzat el curs ‘Principis bà sics de carnisseria‘ que tindrà lloc del 14, 16, 22 i 30 de juny de 2021.
El curs ‘Principis bà sics de carnisseria‘ s’emmarca dins l’oferta de formació contÃnua de l’Escola Agrà ria del Pallars i l’objectiu és capacitar els assistents per entendre què és la carn i com els factors externs poden afectar a la seva qualitat i conservació. Un cop assolits aquests coneixements, podran manipular la carn correctament tant en un obrador propi com si treballen per compte aliena i finalment, ser coneixedors de quina informació han de facilitar al consumidor i com seguir la traçabilitat dels productes.
- Continguts
- Benestar animal en el transport i l’escorxador. Prevenció de riscos laborals.
- Tecnologia de la carn, transformació de múscul a carn. El porc.
- Informació facilitada al consumidor i traçabilitat dels productes cà rnics. El corder i la vedella.
- Manipulació dels aliments. Higiene i seguretat alimentà ria. La vedella i el pollastre.
- Programat complet
Consulta l’oferta completa de cursos i jornades de transferència tecnològica que realitzarem durant aquest 2021.