COL·LABORACIÓ SMO – CFA NOU GIRONA

Aquest és el sisè curs des de la creació del Centre de Formació d’Adults Nou Girona. El principal tret d’identitat del centre és donar servei educatiu a la població adulta de manera coordinada amb el Servei Municipal d’Ocupació (SMO).

Durant aquest curs s’ha aprofundit la col·laboració entre les dues entitats, a través del programa Joves en Acció, en què s’ofereix un espai per definir un itinerari formatiu i professional a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el títol de Graduat en ESO i no estan treballant ni estudiant. Dins d’aquest programa, el nostre centre hi participa impartint les competències bàsiques i en el procés d’orientació, que sovint determina la incorporació als estudis de Graduat en ESO. L’experiència està resultant molt positiva, i la previsió és donar-li continuïtat.

Les dues entitats, amb les seves directores al capdavant, l’Eva Fortià directora de l’SMO i l’Anna Botó directora del CFA Nou Girona, estem en permanent contacte per tal d’explorar nous camps de col·laboració de cara al futur, per tal de donar un millor servei a la població de Girona que vol millorar la seva formació i les seves expectatives laborals. Reforçar els lligams entre l’SMO i el CFA Nou Girona ens permetrà ajustar millor l’oferta del CFA Nou Girona a les necessitats formatives de l’alumnat que compartim.

La col·laboració de les administracions de la Generalitat i l’Ajuntament ens permet ser més eficients i donar millors respostes a les necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>