Els grups de Català i Castellà visiten la Biblioteca de Bon Pastor

Com cada curs, els grups de Català 1 i Castellà 1 hem visitat la biblioteca del Bon Pastor. Es tracta d’una activitat que  recull al nostre Projecte Educatiu i que fem a cada edició per donar a conèixer als nouvinguts els serveis del barri dins del marc de l’impuls de la lectura i de la inclusió de tots els veïns i veïnes.
Hem escoltat amb atenció a la Núria, la bibliotecària que, com cada any, ens ha acollit molt bé. Ens ha explicat els serveis i els recursos amb què compta la biblioteca.
Especialment, han despertat interès les col·leccions de lectura fàcil i els espais dedicats al cinema i a la cuina. També han trobat interessant el servei que ofereix “Barcelona Activa” a la biblioteca, consistent en l’assessorament i en l’orientació acadèmica i professional un parell de dies a la setmana.
Així mateix, ens ha sorprès el nou espai que ha entrat en funcionament a la biblioteca: una sala multisensorial, amb tota una sèrie de ginys, per gaudir al màxim de qualsevol relat, conte, o qualsevol altra activitat, a través de tots els sentits!
Finalment, abans de marxar, qui no tenia encara el carnet de la biblioteca se l’ha pogut fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>