Acreditació Erasmus 21-27

Estem satisfets d’anunciar-vos que el CFA Bon Pastor és una de les 45 institucions que treballen en el àmbit de l’Educació d’Adults a l’estat

espanyol que ha estat seleccionat en la convocatòria d’acreditació Erasmus K-120.

L’acreditació Erasmus possibilita oportunitats de mobilitat per l’aprenentatge dels docents i ajuda a l’escola a desenvolupar-se i implementar els seu projecte educatiu. Aquesta acreditació té validesa durant el període 2021-2027.

Els objectius del nostre Pla Erasmus són:

1. Facilitar i promoure la formació del professorat per al seu desenvolupament personal i professional amb la finalitat de millora la pràctica educativa al nostre centre.

2. Aplicar mesures organitzatives i metodològiques que permetin una flexibilització de la nostra oferta educativa, la personalització dels aprenentatges i la facilitació a l’accés a l’educació.

3. Elaborar un Pla de Transformació Digital que estableixi l’ús eficaç de tecnologies digitals mitjançant la integració progressiva d’aquestes i inclogui canvis pedagògics i organitzatius.

4. Incorporar l’aprenentatge basat en projectes en els ensenyaments de GES per aconseguir un aprenentatge competencial, augmentar la motivació de l’alumnat i millorar l’aprenentatge autònom.

5. Millorar els sistemes d’avaluació que realitzem mitjançant l’elaboració d’un Pla d’avaluació integral, per una avaluació inclusiva, personalitzada, col·laborativa i multidireccional.

6. Millorar l’atenció a l’alumnat amb un Pla d’acció tutorial renovat i adaptat a la realitat del nostre centre que contempli la inclusió per atendre les necessitats de tot l ‘alumnat.

Esperem amb il·lusió poder aconseguir –los i seguir treballant per a la millora de l’educació al llarg de la vida.

 

Informació sobre projectes Erasmus realitzats al centre clica aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>