V Trobada Nacional de Projectes Erasmus d’Acció Clau 1 (KA1)

Estem encantats d’haver pogut assistir a la V Trobada Nacional de Projectes d’Acció Clau 1 (KA1) organitzada pel SEPIE a Logroño. Marxem amb idees noves, dubtes resolts, contactes fets arreu de tot el territori espanyol i sobre tot amb molta il•lusió per continuar desenvolupant el nostre projecte Erasmus de 2017 i tirar endavant el nostre nou projecte Erasmus (2018).
Hem pogut conèixer a la nostra companya Alba Boix, del CFA Girona, i també ens hem retrobat amb el company Pedro Rey, del CEPA Avilés, a qui vam tenir el plaer de conèixer el passat mes d’abril durant una mobilitat a Finlàndia.
Ara toca processar tota la informació, descansar una mica i després tornar a posar en els nostres projectes Erasmus tota l’energia, esforç i dedicació que ens sigui possible.
Per ara us deixem amb un missatge que considerem és clau: SHARING IS CARING. Estem i estarem encantats de compartir amb tothom tot el que fem relacionat amb els nostres projectes Erasmus (materials, recomanacions, recursos, bones pràctiques…) com hem fet fins ara, ja que no podem concebre la nostra feina de cap altra manera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>