Celebració del 40è aniversari del CFA Bon Pastor


Fa 40 anys que l’escola va iniciar el seu trajecte i ho hem volgut celebrar amb una Paellada popular compartint les nostres experi√®ncies al voltant de la taula.

Tots junt vam recordar els inicis de l’escola, les dificultats sofertes al llarg dels anys, les diferents ubicacions de l’escola i les transformacions d’oferta i plantilla,¬† fins arribar a la seva ubicaci√≥ definitiva i la creaci√≥ de centre de formaci√≥ d’adults.

Plegats vam recordar la tasca de mestres i alumnes que han anat passant per l’escola. Tots ells, han fet la seva aportaci√≥ en la construcci√≥ del que √©s avui el centre de formaci√≥ de persones adultes de Bon Pastor i n’estem agra√Įts.

Ens sentim molts satisfets de tots els alumnes, professors i comunitat educativa que ens dóna suport en la nostra tasca i ens fa sentir privilegiats de poder desenvolupar el nostre projecte en el barri de Bon Pastor.

Gràcies a tots per a la vostra participació.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>