Telegram

Benvolguda comunitat, un dels objectius prioritaris del Torrent és trobar un mitjà més eficient i eficaç per fer arribar la informació d’escola.

En aquests moments hem trobat en Telegram una possible solució, aquest és un servei de missatgeria instantània que a diferència d’altres serveis similars  permet que aplicacions externes com ara la web pugui connectar-s’hi i fer-lo servir com a canal de difusió automàtica de notícies. A més, la identificació dels usuaris es pot establir mitjançant noms curts o àlies, ajustant la configuració de privacitat sense que calgui exposar el número de telèfon particular. Aquest només és necessari en el moment de fer el registre inicial i es pot mantenir sempre ocult a la resta d’usuaris del sistema (només aquells usuaris que us tinguin com a contacte el podran veure en un grup, però no en un canal).

El canal està pensat per a la comunicació. Serà un canal públic on qualsevol usuari de Telegram que conegui el nom del canal s’hi podrà subscriure. La subscripció a un canal públic es pot fer mitjançant un enllaç publicat a qualsevol espai web. Els usuaris subscrits al canal no podran establir converses entre ells, ni tampoc consultar la llista de membres subscrits al canal.

Per subscriure’s al canal cal:

La nostra intenció és arribar al màxim de membres de la comunitat a través d’un únic canal, que la comunicació sigui instantània i estalviar paper i tinta entre altres.

Us animem també a crear els grups de classe/enllaços a través de Telegram, així podem fer partícips del grup a aquells membres que vulguin mantenir ocultes les seves dades.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>