EXPERIMENTEM AMB ELS ALIMENTS

A l’aula de ciències hem realitzat un experiment per comprovar quins aliments tenen o  no greixos.   Hem utilitzat aquests aliments com: galetes, oli, xocolata, llimona, tomàquet, pipes de carbassa, poma i aigua.

Després de l’experiència hem arribat a la conclusió que els greixos  tenen un consistència més enganxosa, que taquen els teixits i que es veuen a contrallum.

Els greixos són importants en l’alimentació humana: ens ajuden a renovar l’energia que perdem amb l’exercici físic, tot i que un excés de greixos en la nostra dieta, però, pot ser perjudicial, i cal moderar la seva ingesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>