La classe de les bruixes i bruixots ens hem estat informant per saber si som el que mengem.
Vam començar fent un debat sobre aquest tema, on cada qual opinava sobre el que pensava.Van sorgir opinions interessants com la del Martí que ens va dir que ell quan menjava aliments amb molt de sucre es notava que es posava nerviós, en Sergio ens va compartir que quan es troba constipat li senta molt bé prendre’s una plat de sopa calentona, llavors vam deduïr que hi ha menjar que escalfen el nostre cos i ens poden curar i altres que ens pot influir en el nostre estat d’ànim.
També vam saber que era millor menjar aliments naturals, com ara els que anem plantant en el nostre hort, que no els elaborats; vam portar embolcalls de diferents aliments: sucs, llaminadures, embotits, …i vam veure que a molts d’ells els afegeixen additius químics, i per això vam concloure que si menjàvem de tant en tant aquests tipus d’aliments no ens perjudicava, però no havíem d’abusar.
Per saber la diferència entre els conservants i antioxidants vam veure aliments que s’estaven fent malbé, uns per oxidació i altres per què havíen aparegut microorganismes.
La conclusió que vam treure de tot això és que hem de parar atenció en el que mengem per què
SÍ QUE SOM EL QUE MENGEM.
FOTOS.ETS EL QUE MENGES?