RECULL D’ACTIVITATS DEL SEGON TRIMESTRE.

Hola famílies!!!

Com a cloenda del segon trimestre hem fet un recull de fotografies per a compartir amb els infants on mostra moltes de les activitats hem fet durant aquests mesos.
Vam anar a fer una taller a la Biblioteca Municipal, vam realitzar un taller a l’escola titolat: STOP SOROLL, organitzat per la Diputació de Barcelona.
Hem aprés a fer LAPBOOKS, aquests els vam fer sobre “El cos humà” i “Els cinc sentits”, vam haver de saber treballar en petit grup i prendre decisions de com organitzar-los.
I com no, vam gaudir del carnaval, ens vam disfressar, vam desfilar, alguns es van animar a interpretar els nostres personatges i ens ho vam passar d’allò més bé.

Ara us animem a compartir les activitats que esteu fent des de casa amb una fotografia, segur que serà molt bonic veure’ns les moltes coses que sabem que esteu realitzant.

Cliqueu a sobre per a veure les fotografies
ACTIVITATS DEL SEGON TRIMESTRE A PRIMER.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>