ENS FEM UN AUTORETRAT!!

Hola famílies!!!!

Com ja sabeu estem treballant la Frida Kahlo i estem aprenent un munt de coses noves i mooolt interessants.

Ja sabem que va néixer a Mèxic i vivia a una casa que era de color blau, per això li deien la casa azul.

Sabem on està Mèxic i com era casa seva ja que vam poder-hi viatjar virtualment.

També hem après que va patir molt al llarg de la seva vida tant de nena com de més gran ja que a l’escola la tractaven malament i li deien “pata de palo” a causa d’una malaltia que va tenir de petita “poleo” que feia que tingués una cama més curta que l’altra.

I malauradament de més gran va tenir un accident d’autobús on es va trencar la cama i vàries vertebres de l’esquena i això va fer que hagués d’estar reposant i estirada al llit durant molíssim temps.

Gràcies a l’accident i al seu pare ( que també pintava i li va regalar la seva maleta de pintures) va començar a pintar.

Ens hem adonat que els quadres eren una mica estranys perquè pintava allò que sentia ( dolor, tristesa…) però només ho reflectia en els seus quadres perquè ella sempre intentava estar contenta i ser molt positiva. Molts d’aquests quadres surt ella i sobretot sobretot la seva cara això se’n diu autoretrat i hem intentat convertir-nos en Fridas Kahlos i fer-ne un.

Estem molt engrescats amb el projecte i tenim moltes ganes d’aprendre més coses noves.

Aquí en teniu un tastet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>