Aquesta tarda els alumnes de La Falguera han penjat els desitjos de bones pràctiques per tenir cura del mediambient, en un dels arbres que tenim a l’escola i que ha mort degut al canvi climàtic. Entre tots aconseguirem fer un bon planeta!

 

Stop al canvi climàtic!!

Aquest divendres l’escola La Falguera es suma al moviment “Fridays for future” i es duran a terme diverses actuacions per concienciar al nostre alumnat sobre el canvi climàtic.

Aquest mateix divendres estan previstes diverses manifestacions en més de 50 ciutats del nostre país per frenar el canvi climàtic.  Mes informació aquí

Colònies curs 2018/2019

Com cada any, a la Falguera, fem colònies tots els cursos de l’escola!

Al primer trimestre els alumnes de cicle inicial (1r i 2n) van anar de colònies a la Salle Natura, al poble de Gisclareny. Si voleu veure les fotografies cliqueu sobre la imatge.

Al mes de febrer els alumnes de 5è van fer colònies en anglès a Castellar de n’Hug. Si voleu veure les fotografies cliqueu sobre la imatge.

Al mes de març, els alumnes d’educació infantil (P3, P4 i P5) van anar de colònies a Bigues i Riells. Si voleu veure les fotografies cliqueu sobre la imatge.

Al mes d’abril els alumnes de cicle mitjà (3r i 4t) marxaran a les Roques Blanques de Ribes de Freser.

I el mes de juny els alumnes de 6è faran el viatge de Fi de Curs.

Properament podreu veure les fotografies i/o l’enllaç, d’aquestes dues colònies..

Premi de clipmetratges per alumnes de 6è del Federico Mayor Zaragoza

De nou, els nois i noies de La Falguera, ens sorprenen!

A Tortosa, i de mans de qui dóna nom al premi, el Dr. Federico Mayor Zaragoza, ex secretari general de la UNESCO, han guanyat el premi de clipmetratges, categoria Cicle Superior/ primer cicle de l’ESO.

 

Un animem a veure el curtmetratge que van realitzar!

 

 

 

Festa de l’arbre 2019

Com cada any per aquestes dates l’escola celebra la festa de l’arbre.

En aquesta ocasió aprofitarem la diada per continuar remodelant el pati, afegint-hi un nou arbre, que apadrinen els petits de P·3,  que ajudarà a afegir ombra en el pati d’infantil i es construirà un túnel vegetal, amb l’ajut dels alumnes de cicle superior i cicle mitjà. La resta de grups plantarà arbusts, enfiladisses i falgueres . Aquest nous elements, juntament amb els que s’han instal·lat a inicis de març (una estructura de joc infantil),  ens permetran oferir i diversificar l’estona d’esbarjo.

Aquesta jornada pretén sensibilitzar els alumnes i les famílies de l’escola en el respecte pel medi ambient, fomentant els bons hàbits i mostrant valors positius cap al nostre entorn natural.

Un cop finalitzada la festa de l’arbre podrem gaudir d’un pati integrat a l’entorn i ric en estímuls i propostes naturals.  Les estructures que han estat instal·lades, ha sigut possible gràcies a la implicació de la comissió mixta de pati,  que va preparar, elaborar i presentar el projecte per participar en la iniciativa de l’Ajuntament d’obrir al poble  els pressupostos, fent-los participatius.

Volem donar les gràcies a l’AFA de  l’Escola la Falguera  per la seva col·laboració en l’esmorzar que s’organitzarà i per ajudar-nos a aconseguir un pati amable, divers i en consonància amb l’entorn privilegiat del centre. També volem agrair a l’Ajuntament de Vilanova del Vallès la iniciativa dels Pressupostos Participatius del 2018 que ens ha permès aconseguir les millores necessàries en aquest espai.

Aquí teniu l’enllaç del material audiovisual que hem realitzat durant la FESTA DE L’ARBRE 2019.

Carnestoltes 2019

Ja el tenim aquí! Enguany la setmana de Carnestoltes ha arribat una mica més tard, però ja en teniem moltes ganes.

La setmana va començar amb el pregó dels alumnes de 4t i les consignes fetes pels alumnes de 3r i 5è.

Cliqueu sobre el Rei Carnestoltes per escoltar els audios gravats amb la ràdio pels alumnes de 4tA i 4tB.

Cliqueu sobre les fotografies per veure les fotografies i els vídeos.

Ja tenim les fotografies i els vídeos de la rua i els balls que li hem dedicat al Rei Carnestoltes! Cliqueu sobre la imatge!

Bon Nadal 2018

Us adjuntem l’enllaç a diferents àlbums del Google Fotos que vàrem fer per celebrar la festivitat del Nadal.

Aquí trobareu les imatges i els vídeos de la cantada de Nadales 2018 que vàrem fer al Centre Cultural de Vilanova del Vallès.