SENSE ABELLES, QUÈ PASSARIA? (1r)

Els nens i nenes de 1r durant aquest darrer trimestre hem fet molts descobriments sobre les abelles!

Hem investigat a través de diferents fonts les diverses espècies d’abelles, les seves parts, on viuen, com neixen… Hem observat les abelles al pati i ho hem registrat a una graella d’observació tenint en compte diferents variables (moment del dia, meteorologia i tipus de planta on l’hem vist). També vam poder observar-les de ben a prop a la visita a Can Parcala.

Hem pogut descobrir que les abelles són molt importants perquè pol·linitzen les flors i fan que surtin fruits, però estan en perill d’extinció! Per això, vam decidir ajudar-les!!! Per fer-ho vam preparar uns cartells informant de la importància de les abelles a la natura i vam reutilitzar i decorar ampolles de plàstic per fer un jardí vertical. Així doncs, hem plantant plantes que agraden a les abelles a una zona del pati perquè les abelles puguin seguir pol·linitzant!

Realment, els i les alumnes de 1r han gaudit molt aprenent sobre les abelles! No us perdeu les fotos de tot el procés clicant a l’enllaç de sota.

Fotos: SENSE ABELLES, QUÈ PASSARIA?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>