JARDINET DE LES PAPALLONES (2n)

El dijous 19, els nens i nenes de 2n vam inaugurar oficialment el nostre “JARDINET DE LES PAPALLONES” al pati de l’escola. 

A les jardineres hem plantat gramínies, rudes, cols, margarides, romaní, jacints, tagetes i kalachoes. Les reguem i en tenim cura.  

Cal dir, que encara no hem avistat gaires papallones que vinguin a pondre ous, però els experts del CREAF ens han dit que per les baixes temperatures que està fent, les papallones pondran els ous més tard. Nosaltres seguirem observant i investigant! 

També us ensenyem una petita mostra de fotografies de com cerquem informació en un blog  i en els llibres de consulta. Hem fet Equips cooperatius, i portem medalles amb el rol que hem escollit (Secretari/ària, Portaveu, Encarregat/da del material i Coordinador/a del grup i del volum). Estem aprenent a treballar d’aquesta manera i la veritat, és que cada vegada ho fem millor! 

Com veureu, a cada aula estem confeccionant un mural de les papallones conjuntament. 

Estem ben engrescats i engrescades amb aquest projecte! I el més important de tot, és que hem aportat el nostre granet per ajudar a les papallones en la seva important tasca.

Cliqueu a sota per mirar les fotos!

Jardinet de les papallones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>