PLA D’ACTUACIÓ DE CENTRE PEL CURS 2020/21

Benvolgudes famílies

Podeu descarregar per a consultar el pla d’actuació de centre previst per aquest curs. Aquest pretén establir les bases per tal que el curs 2020-2021 es pugui reprendre amb les màximes garanties, buscant l’equilibri entre protecció de la salut de les persones als centres educatius, la correcta gestió de la pandèmia i el dret de tots els alumnes a una educació de qualitat.

A través de les mesures que es descriuen en aquest pla, l’escola ha d’estar en condicions de contribuir al control de la pandèmia i a la identificació ràpida de casos i de contactes, si s’escau.

Aquest pla ha estat aprovat pel consell escolar de centre,per unanimitat

Que tingueu un bon curs!!!

 

PLA D’ACTUACIÓ

Resum informació reunions inici de curs

Caminem junts!

Aquest ha estat un curs ben diferent, amb situacions noves i inesperades que ha calgut assimilar amb rapidesa i esforç.
L’equip de cicle inicial ens traiem el barret, ja que vosaltres, alumnes i famílies heu donat un exemple clar de superació i fortalesa que en moltes… Llegeix més»

Concert del Clika

Avui a les 18h de la tarda l’escola participarà en el projecte de la Clika del Rusc en què els alumnes de tercer porten treballant les seves cançons durant tot el curs. Aquest concert és obert a tothom qui vulgui participar a través del YouTube.
El canal de youtube del concert, en directe, serà el següent:
La Júlia Amat López de 3r A ha volgut compartir una de les cançons, EL CAPITÀ, molt adequada en els temps que estem vivint. Parla sobre la nostra responsabilitat personal i per tant d’actuació, en el món que ens envolta. A partir del seu vídeo i del playback que ens ha ofert el projecte, hem editat un vídeo per convidar-vos a participar en el concert d’aquesta tarda. La canta de manera molt sensible i bonica. Tal com ho feu tots vosaltres i esperem que ho gaudiu des de casa vostra aquesta tarda a les 18 h.

Xerrada: Com podem cuidar els ocells de la nostra ciutat

El proper dimecres 10 de juny, a les 10h del matí, oferim una xerrada amb en Joan Manuel Riera, un expert en ortinologia, de l’Escola de Natura del Corredor. Els alumnes li han preparat moltes preguntes que ens anirà responent.

Podeu seguir la xerrada en directe, a través del codi QR o directament, a l’enllaç del nostre canal de Youtube:

Us esperem!!!!