Segon repte: COM PODEM CUIDAR ELS OCELLS DE LA NOSTRA CIUTAT?

Ja ha arribat el gran dia!!!!!! Amb motiu de la celebració del dia mundial del medi ambient us volem proposar una pregunta: COM PODEM CUIDAR ELS OCELLS DE LA NOSTRA CIUTAT? Aquest repte ens el proposen els nostres amics del CREAF. Entreu a dins de la presentació i trobareu un vídeo a on ens donen una explicació sobre la importància de la biodiversitat i que per cuidar els ocells de la nostra ciutat primer els hem d’observar identificar, investigar… i això ho podem fer des de les finestres de casa  o quan sortim al carrer. Un cop ho féu  ens haureu d’enviar una foto, dibuix o creació artística d’un dels ocells, i l’adreça del lloc a on l’heu vist.  I això ho podeu fer arribar a l’escola mitjançant un formulari de Google que trobareu dins de la presentació que hi ha a sota de l’article. La data màxima per enviar-ho és el dia 3 de juny. També us adjuntem una infografia de consells per fer una observació d’ocells.

Amb tot el material que recopilem farem una sorpresa molt bonica….. entre totes les vostres creacions farem un ocell! Així que quanta més gent participi més gran serà aquest ocell. Convideu a tothom que conegueu que participi d’aquest repte tan maco a veure si entre tots fem volar molts ocells!

 

 

 

 

 

1 comentari

  1. Othman El Mouini Fernandez

    Hola encontre esta ninfa en el calle josep tarradellas, no sabemos si se cayó del nido o de un árbol la encontremos y la hemos adoptado la hemos llevado al veterinario para mirar si tenia xips y no lo tenia, le han hecho una revisión y no esta enferma. y por eso mis padres me han dejado que me la quede.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>