Endevina quin és el segon repte!!!!

El dia 5 de juny és molt especial i molt important, ja que aquest dia, va ser constituït per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient. Es va escollir aquesta data perquè aquest dia s’havia iniciat la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Estocolm el 1972, a partir de la qual es va crear el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA). 

La celebració d’aquesta data és principal vehicle de les Nacions Unides per fomentar la sensibilització i l’acció a escala mundial per a la protecció del nostre medi ambient. Ha estat una campanya insígnia per a la sensibilització sobre les noves qüestions ambientals de la contaminació de la mar i l’escalfament global, amb el consum sostenible i delictes contra la natura. 

Per tot això volem proposar a tots els infants de la ciutat de Mataró que descobreixin que els ha passat als animals que habiten la nostra ciutat durant el confinament…. Així que estigueu preparats perquè el divendres rebreu notícies nostres amb una proposta divertida, alegre i primaveral. Podeu animar a tothom que conegueu que participi en aquesta activitat perquè ens agradaria que la participació fos molt gran, ja que així podrem fer volar…… Ups!, no podem dir res més! Divendres estigueu molt atents a la web del centre i a les nostres xarxes socials.

Cliqueu a sobre de la imatge per tenir una gran pista…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>