Llegim Males bèsties

Aquests dies hem demanat en préstec el llibre Episodi 4 de Males Bèsties a la biblioteca Josep Benet. D’aquesta manera tothom pot tenir un exemplar del llibre i podem fer activitats d’animació lectora de diferent tipus: lectura compartida, lectura en veu alta, lectura model d’un adult, etc.

Els llibres de Males Bèsties són obra de Blabey que ja fa gairebé un any que es manté en la llista dels més venuts del diari The New York Times.

Aquests llibres són molt divertits i a més a més ens donen un missatge molt valuós: “fer bones accions és qüestió de rebel·lia + junts som més forts”.

En un món on hi ha tantes injustícies, els dolents són els que fan les bones accions, com, per exemple, alliberar els gossos de la gossera o aconseguir que els gats zombis enverinats tornin a ser gats normals. Els protagonistes de la col·lecció –un llop, una serp, un tauró i una piranya– també ens fan adonar de la importància de la col·laboració i la companyonia. Com més serem, més riurem i més fites aconseguirem!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

XHTML: Puedes usar estas etiquetas <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>