PREINSCRIPCIÓ  PER  AL  CURS  2020-2021


Us tornem a obrir les nostres portes!

 

De cara al procés de preinscripció i matrícula per al proper curs, ens fa molta il·lusió confirmar que organitzarem visites a les nostres instal·lacions per a les famílies que estiguin interessades en conèixer la nostra escola.

A més a més, presentarem el nostre projecte per videoconferència.

Més informació?

Com puc reservar cita per a la visita a l’escola? el dia 1 de febrer publicarem en aquest mateix espai un formulari de reserva. Els grups seran de 10 persones com a molt amb totes les mesures de seguretat.

Quan i com serà la presentació del projecte? el 16 de febrer a les 17:30 h. Caldrà registrar-se, també a partir del dia 1 de febrer, i tot seguit rebreu un correu electrònic amb l’enllaç per a la connexió via Meet.

Us hi esperem!


Sortides i activitats especials previstes per a la setmana vinent

P3: un autocar ens portarà el dijous, 28 de gener, fins a la Fundació Antoni Tàpies (https://g.page/fundacio-tapies?share) per conèixer com treballava aquest artista i desenvolupar la baula que estem treballant a l’aula.

2n B: el dia 28 de gener al matí anirem caminant al carrer Aragó  de Barcelona (https://goo.gl/maps/8vmQ3WeZ5tDEm8No7) per veure un mural d’art urbà relacionat amb les àligues.

3r B: el dimarts, 26 de gener al matí caminarem fins al Museu de Can Framis (https://g.page/museucanframis?share), per fer una activitat relacionada amb l’educació artística.

5è A: el matí del dia 26 de gener, anirem al Museu d’Història de Catalunya (https://goo.gl/maps/m8tXn4vW82wDu3VJ7) per gaudir d’una exposició titulada “Dones a les ones”, amb motiu de la nostra baula sobre el paper de les dones a la història.

5è i 6è: el dilluns, 25 de gener al matí, anirem caminant al Centre Moral i Cultural del Poblenou (https://g.page/cmcpoblenou?share) per veure una obra de teatre en anglès Tommy & the talent thief. La tornada està prevista per a les 12:45 h / 13:00 aproximadament.

Escola: agraïment

En tornar a l’escola el dia 11 de gener ens vam trobar amb una sorpresa de part de l’AFA destinada a tots els cursos de l’escola: havien demanat als Reis un lot de llibres per a cada cicle!
Abans de marxar de vacances, les mestres van… Llegeix més»

2n B: sortida suspesa

Avui mateix, divendres 15 de gener, hem rebut una trucada del Cim de les Àligues en què ens comuniquen que la sortida prevista per al proper dimarts, 19 ha quedat suspesa a causa de les restriccions derivades de la pandèmia per COVID-19.

Sortides i activitats especials previstes per a la setmana vinent

P4: el divendres, 22 de gener, acabarem la setmana amb una sortida matinal amb autocar a la Fundació Joan Miró.(https://g.page/FundacioMiro?sharev)

2n: la Biblioteca El Clot – Josep Benet ens espera el proper dijous, 21 de gener (2n A) i el divendres, 22 de gener (2n B), al matí. Hi anirem caminant perquè està ben a prop de l’escola (https://goo.gl/maps/gVJ1LHqFZsaFUoHq6)

4t: el proper dilluns, 18 de gener, al matí els tres grups de 4t aniran caminant pel barri per fer la tradicional penjada de cartells de difusió de la campanya de donació a favor del Banc de Sang.

5è C: el dia 20 de gener al matí, que serà dimecres, anirem amb metro al Museu d’Història de Barcelona per gaudir del taller “Fet a pic i pala! La història del refugi 30” (https://goo.gl/maps/3MVcD2FZs1BRCgBYA)