Celebrem el nostre 40è aniversari!!!Ets exalumne/a de La Farigola? Has sigut docent, PAS o PAE de La Farigola?

Aquest curs 2019-2020 celebrem el nostre 40è aniversari. Si vols que t’informem sobre els actes que organitzarem, deixa les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

https://forms.gle/tBCJhNVbetC1NcHF9

Ens agradaria que puguessis venir a la festa que organitzarem. Les dades recollides no seran cedides a tercers i seran tractades únicament per a la celebració del 40è aniversari de l’escola.
Si vols exercir els teus drets ARCO escriu un correu electrònic a contacte@lafarigola.cat

Educació infantil: Ambient TIC-TAC

Aquesta setmana comencem la roda d’ambients amb l’ambient tecnològic: l’ambient TIC TAC.
Els infants aprenen descobrint, experimentant, observant… “learning by doing”. I així és com potenciem la creativitat i el treball en equip. Les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement (TAC) posen en joc moltes habilitats… Llegeix més»

P4: capses de la vida

Ja podeu començar a portar les “Capses de la vida”. Recordeu que ha de ser una capsa de sabates de mida petita decorada amb el nom de l’infant i amb un objecte significatiu a dins. Des de l’escola la treballarem de diferents maneres.
Tutores de P4

Novetats al web de l’escola

P3 (https://agora.xtec.cat/ceipfarigolaclot/curs-actual/fotografies-i-videos/p3/)

  • Lou, protagonista “Cargol” de la setmana (accés restringit)
  • Aurora, protagonista “Granota” de la setmana (accés restringit)

P4 (https://agora.xtec.cat/ceipfarigolaclot/curs-actual/fotografies-i-videos/p4/)

  • El conte preferit del Martín (accés restringit)
  • El conte preferit del Rafa (accés restringit)

4t (https://agora.xtec.cat/ceipfarigolaclot/curs-actual/fotografies-i-videos/4t/)

  • Visita guiada a la Sagrada Família

Patis oberts: anul·lat

Ens comuniquen des de Patis Oberts que aquest proper diumenge se suspèn l’activitat a causa de les indicacions que han rebut com a conseqüència del pas del temporal Glòria i les possibles conseqüències que encara puguin haver en l’arbrat de les diferents escoles que formem… Llegeix més»

Activitats del SOAPI

El Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades (SOAPI) ens ha fet arribat el seu calendari d’activitats per al 2020.
Aquest servei ofereix informació, orientació, suport i assessorament sobre coneixement de l’entorn, empadronament, obtenció de la targeta sanitària, aprenentatge de llengües, tràmits d’estrangeria, drets i… Llegeix més»

Escola: cada dia millor

Divendres passat es van instal·lar uns miralls a la sala de psicomotricitat que permetran la realització d’activitats lectives i extraescolars amb més possibilitats.
D’una banda, dins l’horari lectiu, ens facilitarà el treball de coneixement d’un  mateix i de l’esquema corporal amb els infants d’educació infantil a… Llegeix més»