COMIAT DE 6È JUNY 2021

dimarts 22 de juny de 2021

Ha arribat el darrer dia d’escola.

Nens i nenes de 6è l’Estalella, creiem que tancar les etapes és molt important i per això us hem organitzat aquest comiat amb vosaltres, aquí, al claustre dels Trinitaris. Aquest cop tampoc hem pogut fer la festa de final de curs amb les famílies al Pavelló de la Gamba, però us acompanyen els vostre companys i companyes de 5è. 

Us ha tocat viure una pandèmia i amb ella heu fet molts aprenentatges importants per la vida, que no estaven programats a les llibretes de les vostres mestres ni dels vostres mestres,  que us acompanyaran sempre i us han fet segur millors persones, més solidàries, responsables, flexibles, organitzades. agraïdes, sàvies i fortes emocionalment…. Segur que el Dr. Estaella estaria orgullós de vosaltres. 

Aquest curs hem tingut la sort de poder obrir les escoles i a alguns de vosaltres us ha tocat fer quarantena uns dies a casa. Però amb el super pla de treball i les vostres mestres, us heu organitzat molt bé heu après molt.  Heu d’estar contentes i contents perquè tot i que no heu pogut anar de colònies, sí heu pogut anar a Port Aventura, l’activitat estrella de 6è. I també heu pogut participar de la Cantata Virtual, encara que no hagueu pogut cantar-la tot a l’auditori amb les altres escoles l’heu pogut enregistrar amb vídeo  i des de l’Ajuntament us faran un muntatge per veure-la sencera.  La Pandèmia ens ha fet ser més creatius, oi?

Aquest bitxet tant petit, el covid 19, ha aconseguit canviar els nostres plans! Quina lliçó de vida!

Molts de vosaltres heu passat nou anys de la vostra vida a l’Estalella i esperem que tal i com desitjava el Dr. Estalella, sigueu nens i nenes bons I si a més sou forts i fortes, millor, i si a més resulteu savis i sàvies, millor encara. Que tot el que heu après a l’Estalella us acompanyi en el nou camí cap a l’institut. Desitgem que hagueu estat com a casa, que us hagueu sentit protagonistes del vostre aprenentatge i hagueu gaudit al màxim de totes les activitats escolars.

El Dr. Estalella deia: Aprendre costa, però feliç aquell que pot anar aprenent tota la vida i a més prendre-s’ho com un joc.” 

També deia “Quan facis alguna cosa, fes-la com si en allò t’hi anés la vida”.

Desitgem que l’esperit de l’Estalella us acompanyi tot la vida.

Sapigueu que us enyorarem molt i que ens podeu venir a veure sempre que vulgueu. Tant els mestres que us hem tingut ara a 6è com tots els mestres que us han anat tenint des de P3, que són molts.  Teniu les portes obertes a l’Estalella! Us desitgem el millor. I estem convençuts i convençudes que aneu molt ben preparats per tenir èxit el curs que ve a l’Institut. Això sí, cal que seguiu treballant fort i sent molt responsables amb la vostra feina i implicació.

També enyorarem a les vostres famílies que ja deixen l’Estalella perquè vosaltres sou el fill petit o la filla petita que acaba 6è. Que ja no sou tan petits i petites. Un gran agraïment en especial als pares i mares que han format part del consell escolar, de la junta de l’AMPA, de les comissions, de les activitats familiars, als que heu estat delegats pares i mares.… Amb la seva dedicació han fet l’Estalella millor.  

I dir a les vostres famílies que estiguin  tranquil·les amb la nova etapa que comenceu a l’Institut. Que confiïn amb vosaltres perquè us emporteu un sac ben ple de recursos i de valors per tenir èxit a l’institut. 

Crec que tots vosaltres, nens i nenes de 6è,  heu d’agrair enormement a la comissió de pares i mares de 6è el comiat que us van preparar amb la Gimcana el dissabte 12 de juny amb confeti i globus i tot. I també a les vostres mestres tutores i a tots els mestres que heu tingut a 6è i durant tota l’escolarització. 

Ara els vostres mestres uns donaran un detall de part de l’escola: és un llibret amb escrits dedicats a vosaltres que han fet les mestres i els mestres que heu anat tenint des de P3.

Desitgem que us agradi molt.

 

Us farem unes quartetes

de comiat i de record.

Desitgem de veritat

que tingueu tots molta sort!

Cliqueu a la imatge si voleu veure més fotografies:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>