QUARANTENA I PROVA PCR PER L’ALUMNAT DE 2nB DILLUNS 10.00 AL CLAUSTRE DELS TRINITARIS

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que el grup de 2nB de Primària de l’Estalella han d’estar confinats des d’avui dia 12 de juny fins al dia 19 de juny inclòs ja que hi ha hagut un cas positiu de COVID al seu grup.  El dia 21 de juny ja podran tornar a l’escola amb normalitat.

L’alumnat del grup confinat haurà d’anar al Claustre dels Trinitaris acompanyat d’un familiar dilluns 14 de juny a les 10.00 h i allà l’equip de Salut els farà la prova PCR. Allà mateix els donarem el kit de quarantena amb el pla de treball i el material per poder seguir les classes telemàticament durant la quarantena.

Els resultats de la PCR se sabran entre 24 i 48 h. Salut informarà personalment a les famílies amb fills i filles amb resultats de PCR positiva, si n’hi ha.

Cliqueu aquí per veure la carta de SALUT.

Surtin positius o negatius tots els nens i nenes del grup hauran d’estar en aïllament a casa seva per fer bé la quarantena.

L’AMPA ja trucarà a les famílies que els seus fills i filles es queden habitualment al menjador per preguntar-los si volen fer ús del servei de “menjar per emportar”. Sí és el cas, cal venir a buscar el dinar els dies pactats, a les 11.30 h a l’entrada del carrer del Carme. Per fer ús del servei cal seguir aquestes instruccions.

Pel que fa a la resta de l’alumnat, l’escola funcionarà amb normalitat. Salut ja rastreja els contactes estrets del cas positiu i s’hi posa en contacte.

Atentament,

L’equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>