TPVescola: NOVETAT curs 21-22

Benvolgudes famílies,

A partir del curs 21-22 l’escola vol facilitar els pagaments a les famílies amb una plataforma de pagament online anomenada TPVescola.

TPVescola és una plataforma molt senzilla que us permetrà realitzar els pagaments de les quotes de material i sortides de manera fàcil i segura amb targeta de crèdit, dèbit o prepagament de qualsevol entitat financera nacional. Podreu accedir a través d’un ordinador mitjançant la pàgina web tpvescola.com o descarregar l’aplicació gratuïta al vostre mòbil. A més l’APP per a mòbils i tauletes us permet signar autoritzacions, rebre comunicats del centre, consultar operacions, realitzar compres, etc…

Així doncs, a partir del proper curs, els pagaments de les quotes de material i sortides es realitzaran únicament a través de la plataforma TPVescola. L’escola ja no operarà a través del compte bancari i no acceptarà pagaments en efectiu.

Properament rebreu al vostre correu electrònic una notificació amb informació més detallada i el vostre codi d’accés i la contrasenya que necessitareu per començar a fer servir TPVescola. 

Us deixem un vídeo explicatiu on podreu veure com instal·lar l’aplicació i el funcionament d’aquesta

Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a: secretaria@estalella.cat