PREMI ROIG TOQUÉS

Aquest curs hem participat en el Premi Roig Toqués. Com no podia ser d’altre, el tema era “El món del mar”. Semblava que ens venia de cara continuar investigant i aprenent al voltant de l’aigua i el mar. El tret de sortida ens el va donar l’Àlex Sabaté, un pare de l’escola que ens va venir a fer una xerrada sobre el cicle de l’aigua, i com la seva empresa aconseguia i tractava aigües subterrànies que després nosaltres bevíem.

Aleshores vam començar una feina transversal, a partir d’idees que aportaven els nens després d’haver parlat amb els seus pares: un conte, un mural amb animals del mar, el cicle de l’aigua, dolça-salada, la contaminació per brutícia, la contaminació acústica, el treball de Michel André, una cancó,.. Calia organitzar-ho.

El resultat és el que vam presentar al Premi. Ja us el mostrarem.

Hem guanyat tots, com equip, hem col·laborat i hem treballat plegats! Gràcies als pares, al Jaume Pérez que ens va posar en contacte amb el Michel André ( amb qui ens hem escrit i sap del nostre treball), a l’Àlex Sabaté, i a tots els mestres que ens han ajudat.

El proper, dijous, 22 de juny, anirem a l’acte d’entrega de Premis. Ens fa moooolta il·lusió.

Nenes i nens de 3r i A3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>