EL MONSTRE DE COLORS I LA CLASSE DE LA FARIGOLA

Aquestes últimes setmanes hem fet en 2 grups, el taller del Monstre de Colors, i així els alumnes de P3 han pogut reconèixer i posar nom a aquells sentiments que tenen a dins seu.

Després de veure el conte del Monstre, vam parlar de les 5 emocions que treballaríem, relacionant-les amb els colors, interpretant-les gestualment, etiquetant-les i classificant-les segons el seu criteri entre les que els hi agradava sentir i les que no tant.

Tot seguit han pintat una il·lustració representativa de cadascuna de les emocions m’entrés explicàvem quines coses ens produeixen alegria, tristesa, ràbia, calma o por.

Finalment hem arribat a la conclusió de que a dins nostre tenim les 5 i que les necessitem per expressar allò que ens passa, sempre intentant que una no desbordi a les altres.A l’última feina cada nen/a ha plasmat les emocions per l’ordre de com ell/a es sent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>