INFORMACIÓ SOBRE LA NOSTRA ESCOLA I OFERTA DE PLACES

 

Us adjuntem el tríptic amb molta informació de la nostra escola.

triptic preinscripcio_Maig2020

Malauradament aquest any no vam poder fer la Jornada de Portes Obertes a les famílies, a causa del confinament per la Covid19.

Ho teníem tot preparat i ens feia molta il·lusió ensenyar les instal·lacions i explicar el nostre Projecte Educatiu als pares i mares que heu de dur a terme la preinscripció en els propers dies. Molta informació està recollida al tríptic informatiu que us vam fer arribar.

A dia d’avui, el Departament encara no ens permet entrar als centres escolars per ensenyar les aules, esperem que aviat sigui possible.

Creiem que aquesta informació també pot ser del vostre interès:
  • La nostra escola és d’una línia, amb 3 grups a Ed. Infantil i 6 grups a Ed. Primària. El centre és molt gran, envoltat de natura, amb un gimnàs i tres zones d’esbarjo.
  • Tenim la sort de poder desdoblar les classes en molts moments del dia. Tenim una plantilla estable, amb 14 mestres entre tutors i especialistes.
  • L’horari és de 9:00h a 12:00h els matins i de 15:00h a 17:00h a les tardes. A Primària, els dilluns i els dijous les classes dels matins acaben a les 13:00h.
  • El preu del material és de 70 euros. És l’única despesa que hi ha durant l’any. El cost econòmic de les sortides, de les colònies i del servei de menjador va a part.
  • Un dia a P3.  És el vídeo on s’expliquen les activitats del dia a dia a l’aula de P3 (agrairíem que no compartissiu el link, gràcies). Feu clic al  Vídeo
PLACES QUE S’OFERTEN A L’ESCOLA PEL CURS 2020-2021
(si feu clic veureu les places vacants que ofertem)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>