ENGLISH DAY

Els dies 11, 14 i 15 de maig va tenir lloc la 1ª trobada dels centres educatius de la Conca de Barberà per celebrar un English Day. A Santa Coloma de Queralt va ser el dimarts 15 i els alumnes de 6è del Cor de Roure  juntament amb els alumnes de 6è de l’escola Mare de Déu del Carme i els de 1r d’ESO de l’Institut Joan Valls van aplegar-se al pati de Castell per passar un matí d’allò més divertit.

Els objectius de la jornada eren clarament dos; per una banda que els alumnes es comuniquessin en anglès entre ells en un entorn favorable per fer-ho, i per l’altra aconseguir una bona relació i coordinació entre els nens i nenes dels tres centres escolars.

Acabada la trobada vam fer la valoració amb els mestres i amb els alumnes implicats, i tot i que van sortir alguns aspectes per millorar en properes jornades, va quedar palès que els dos objectius que ens havíem proposart van assolir-se sobradament.

Des de l’escola volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament, del Centre de recursos de la Conca de Barberà i la implicació de tots els mestres que van fer possible aquest English Day. Moltes gràcies!!!

La prova del “Running Dictation”
La prova dels “Balloons”
La prova del “Blid Trust”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>