En Teo, un caçador de somnis

 

La Societat Protectora d’Animals de Tàrrega ha editat un conte infantil que té per objectiu fomentar el respecte pels animals, especialment els gossos i les adopcions. Porta per títol:” En Teo, un caçador de somnis”.Ha estat escrit per Mireia Segarra,  i la colomina Olga Marsal (que en fou la contacontes), voluntàries de la protectora, i les il·lustracions són de l’artista de Mollerussa Georgine Miret.

La protectora vol fer arribar als petits que els gossos, com tots els animals, tenen emocions i sentiments i que és obligat donar-los una vida plena i feliç amb amor, respecte, protecció i comprensió alhora que expliquen què és i com funciona una protectora i la importància i la màgia de les adopcions.

Amb elles vam  gaudir d’una tarda de divendres diferent que va finalitzar amb un taller on les nenes i els nens van acabar de pintar els dibuixos que la il·lustradora havia realitzat durant el contacontes.

Agraïm a l’editorial vegana DIVERSA, que ha publicat aquest i altres contes, la seva participació i interès, així com també el seu obsequi, un lot de quatre llibres per la nostra biblioteca. GRÀCIES!

Si voleu veure més fotos cliqueu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>