ENGLISH PROJECT: Cooking is fun!!!

MINI PROJECTES EN ANGLÈS:  COOKING IS FUN!!!

Els alumnes de sisè han dut a terme un mini projecte a la classe d’anglès sobre els oficis.  Cada un d’ells va triar què li agradaria fer de gran, i entre tots vam decidir que a nivell de grup volíem esdevenir cuiners.

D’aquí van sorgir moltes idees i molts reptes bons, però el que va agafar més força va ser el de concloure el projecte amb un taller de cuina amb receptes variades.

Abans d’arremangar-nos  i posar-nos a cuinar, vam veure necessari aprendre un seguit de vocabulari i estratègies lingüístiques per poder comunicar-nos en anglès durant el projecte.

Primer, per grups, van decidir quines receptes volien fer, quins ingredients i utensilis necessitarien i quins eren els passos a seguir.

En segon lloc van posar-se d’acord sobre on anirien a fer la compra. D’aquí va sorgir la idea de fer un mapa amb direccions en anglès per arribar-hi. Per practicar una mica amb aquestes ordres, vam dur a terme un joc de buscar un tresor per l’escola. Havien de seguir direccions escrites a les parets per trobar-lo.

A la botiga els alumnes van parlar en anglès entre ells. Va ser una activitat en un context real.

La següent sessió ja va ser el taller de cuina. Només cal veure els vídeos i veure les imatges per adonar-se de que van passar-s’ho molt bé i van aprendre organitzant-se, fent, parlant i cuinant. Una experiència per repetir!!!

 

Mireu les fotos del joc 

Mireu les fotos

 

Mireu: Vídeo 1

 Vídeo 2

Vídeo 3

 Vídeo 4

Vídeo 5

Vídeo 6

Vídeo 7

Vídeo 8

Vídeo 9

Vídeo  10

Vídeo  11

Vídeo  12

 

 

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>