Aquesta setmana us presento una recepta típica d’aquests dies de Setmana Santa! Els Bunyols de vent.
Diu la tradició que en aquests dies d’abstinència, els homes i les dones feien aquestes boles de farina amb molt de sucre per a endolcir els dies…
Així doncs!!! Us he preparat un vídeo que explica pas per pas com podeu fer aquest postre tan tradicional.
També hi ha els bunyols de quaresma o els bunyols de l’Empordà que són una mica més complicats de fer, però també molt bons i típics de la meva comarca! L’Alt Empordà. Si algun nen, nena, pare, mare, avi o avia teniu curiositat per a saber com són us deixo un enllaç. http://bruixesalacuina.blogspot.com/2017/04/brunyols-o-bunyols-de-lemporda.html
Són molt fàcils de fer i molt bons, espero que us animeu a fer-los!
Tot seguit un deixo un enllaç on hi ha un petit qüestionari sobre el vídeo per a saber si heu estat ben atents! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwxXQlyN8UPkCmjGn_UWvLMeb_DgPWHZssHxy1RN2ADQgL2g/viewform?usp=sf_link
Una abraçada i mooooolt bona setmana santa a totes i a tots!