Història

A l’any 2004 a Sant Andreu de la Barca, per la manca d’escoles van començar a construir una de nova, l’escola Sant Andreu, però malgrat això es van adonar que no era suficient per a les necessitats d’un poble de ràpid creixement. D’aquesta manera, dos anys més tard, va sorgir el que avui es coneix com “Escola Can Salvi” sent en un primer moment Sant Andreu II.

El nom de la nostra escola es va triar democràticament per tota la comunicat educativa, així com també el logo que ens representa format per diferents arbres dibuixats pels alumnes.

En el tercer trimestre del curs 2006/07 es van iniciar les classes en el primer edifici construït de l’escola que correspon a les aules d’Educació Infantil. La resta d’aules estaven al pati de Primària disposades en diferents barracons.

El gener de 2009 es va donar per finalitzada la construcció de tota l’escola.

Al llarg de tots aquests anys l’escola ha tingut diferents equips directius i s’han anat engegant diferents projectes, com és el cas dels AMBIENTS, dels quals ens sentim molt orgullosos.

El curs 2015-16 l’escola va ser dotada amb el recurs USEE, actual SIEI (Suport Intensiu de l’Escolaritat Inclusiva). Aquesta dotació ha suposat al centre una dotació de personal, però també ha portat implícit el canvi de concepció d’atenció a la diversitat i dels reforços, així com en l’organització i optimització dels recursos de què disposa el centre.

A finals del curs 17-18, el nostre centre ha estat prioritzat per participar a la nova edició del programa Generació plurilingüe: aprendre llengües estrangeres a traves de les matèries, GEP, edició 2018-2021.

En aquests moments l’escola té:

– 2 línies a infantil (P3, P4 i P5).

– 3 línies a 1r.

– 2 línies a: 2n, 3r, 4t, 5è i 6è.