Conferències de mestres a la Comunitat de Grans

Avui els mestres de la comunitat de grans han presentat 3 conferències perquè els alumnes aprenguin i vegin diferents maneres de fer conferències, agafar idees, recursos, com parlar, on mirar….

Els mestres de 4t han fet una conferència parlant de fotografia i llum tot realitzant una recerca i una experimentació. Les mestres de 5è han parlat de la mort, un tema que ens costa parlar i expressar però en altres cultures ho viuen d’una altra manera, més oberta o amb un concepte més espiritual. Els mestres de 6è han explicat el mètode mindfulness, una pràctica per a ser més conscient de l’aquí i ara, tot centrant-nos en la respiració del cos.

1 comentari

  1. Joana Riera!!!!!!!!

    Hola soc la Joana Riera. A mi em van agradar molt totes les conferències. Em va interessar molt la conferència de les llums i càmeres perquè no sabia que es podia fer això. També em va agradar molt la conferència de la mort perquè va ser interessant que s’expliqués un conte a la conferència i per últim la conferència del mindfulness va ser molt divertida, ja que els altres cursos van apendre què és el mindfulness.
    🙂 :> 🙂 :>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>