Setmana de Sant Jordi: Contes a quatre mans

Com ja sabeu, la nostra escola celebra la Diada de Sant Jordi amb entusiasme i alegria i aquest any no podia ser diferent.

Una de les propostes que us fem arribar és la d’escriure: contes, relats, històries,… a quatre mans. 

Aquesta activitat consisteix en crear històries entre diferents famílies. Cada història constarà de tres parts: introducció, nus i desenllaç i cadascuna de les famílies participants crearà una part de la història.

Com ho farem? Hem creat aquest compte de correu contesaquatremans@canmanent.cat. Totes les persones que estigueu interessades en participar-hi ens hauríeu d’enviar un missatge de presentació a aquest correu i autoritzar-nos a publicar el contingut dels vostres relats i il·lustracions. 

Una vegada confeccionada la llista de persones o famílies interessades, crearem una carpeta al drive i us la compartirem. Dins d’aquesta carpeta trobareu diferents documents, com per exemple: conte 1, conte 2, conte 3,… i ja podreu començar a escriure. Podreu iniciar un conte, continuar-ne un ja començat o fer el final d’un altre. 

Amb el recull dels relats farem una revista i la publicarem, un cop acabats, a la web de l’escola.

Què us sembla la proposta? Us animeu? Estarem encantats de rebre els vostres escrits i dibuixos. Deixeu volar la vostra imaginació i compartiu amb nosaltres  les nostres històries.

 

Equip de mestres

Escola Can Manent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>