Lectura compartida, molt més que una lectura!!

Els alumnes de 2n hem iniciat el curs amb moltes ganes i energia!! I per això us volem explicar com és el nostre dia a dia. Comencem els matins fent un treball que s’anomena LECTURA COMPARTIDA.
En què consisteix la lectura compartida?
Treballem amb textos engrescadors i motivadors pels nens/es on cada dia fem diferents tasques però sempre dins el mateix text. Aquesta setmana el text ha estat una recepta i què hem pogut veure dins la recepta?
Dilluns ens vam trobar la recepta sense els passos a seguir escrits, i vam haver de pensar veient els dibuixos quins serien els passos que hauríem de fer segons el dibuix. Dimarts vam trobar la recepta amb el text, el vam llegir i vam veure la importància d’entendre bé el text per poder fer la recepta correctament.
Dimecres vam veure quines paraules amagades hi ha dins de les paraules del text, com per exemple vam trobar la paraula Sal dins de Salmó!! Si voleu us convidem a buscar-ne més perquè hem vist que dins el text hi ha moooltes paraules amagades!!!
Dijous vam veure que dins la recepta hi ha paraules en plural i altres en singular, sabem quines son les diferències? Doncs ara ja ho comencem a entendre una mica millor.
I finalment com a tasca per fer a casa i compartir aquesta lectura vam proposar llegir la recepta i fer-la amb la família o amics!! I d’aquesta manera només dedicant uns 10’ al dia, hem anat ampliant d’una forma dinàmica i divertida diferents continguts que hem d’anar assolint aquest curs.
Aquí podem veure alguns dels xefs de 2n com han fet els seus plats, quina bona pinta!!!

??????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>